Връщане и рекламация

Връщане на закупена стока

Можете да ни върнете всеки един продукт, поръчан от https://www.artdukian.com съгласно чл.50 от ЗЗП в 14 дневен срок от получаване на поръчката като попълните стандартния формуляр, който може да изтеглите от ТУК.

  • да ни звъннете на 0897666928/0897666948 и да заявите желанието си да върнете продукта
  • да ни изпратите обратно продукта до офис на Econt (който ще уточним допълнително) неупотребяван, заедно с всички получени документи. Връщането на сумата за продуктите става чрез пощенски паричен превод/наложен платеж или по банков път до 14 календарни дни, считано от датата, на която го получим обратно.
  • задължително е да ни върнете и разписката за извършеното плащане чрез пощенски паричен превод/наложен платеж, за което имате издаден документ от куриер.

Клиента е длъжен да съхранява получената от него стока във вида, в който е получена. Да не бъде нарушена целостта и на етикета, кутията или начина на опаковане. Ако не са изпълнени тези условия www.artdukian.com си запазва правото да откаже приемането на върнатата стока и съответно да не възстанови платената сума от клиента.

Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на закупената стока са за сметка на Потребителя. www.artdukian.com възстановява на Потребителя само сумата по стойността на продуктите, които е закупил.