За нас

Ние сме Весела и Гергана. И обожаваме цветните, нестандартни и весели красоти, изработени от вълшебните ръце на най-талантливите български автори. Ако и вие сте малко като нас – тогава тук ще откриете всичко, което ви трябва и за когато и да ви трябва.

Например когато искате да зарадвате близък човек или пък далечен; когато решите да създадете уютна, красива, ароматна атмосфера в дома или офиса си; когато избирате подарък за какъвто и да е повод; когато просто искате да вземете нещо хубаво за себе си.

Ние имаме за вас – все ръчно изработени, български и авторски – интересни играчки, стилни аксесоари, естествени материи, декорация за дома, ароматни свещи, изцяло натурални сапуни, красиви картини и още, и още стандартни и нестандартни произведения. Всичко това допълваме непрекъснато с нови и ценни открития.

Така че елате при нас на крака в Арт дюкян – улицата е „Позитано“, а номерът е 20 – и ще се убедите колко се радваме да ви посрещнем в нашето цветно, уютно и весело местенце и как позволяваме всичко да се пипа и всичко да се пита. Пък ако не сте в София или предпочитате да разгледате отдалече – настанете се удобно и заповядайте в прегледния ни artdukian.com, пълен с ръчно изработените творения изцяло от българските автори.

А ако обобщим, трите най-важни думи за Арт дюкян са: Ръчно. Българско. Авторско.

Очакваме ви (отново и отново)!

За контакт